Bruke emosjonell intelligens for å navigere i en ny æra av arbeid

Skrevet av Sarah Speers, regiondirektør, produkt og akkreditering
Tidligere utgitt av PSI Talent Management eller Cubiks, før han ble Talogy.

Jeg har vært heldig som har jobbet med emosjonell intelligens (EI) gjennom det meste av min karriere. Det har hjulpet meg gjennom både personlige og profesjonelle erfaringer – å få barn, komme tilbake fra fødselspermisjon, navigere i utfordrende arbeidsforhold, anskaffelser, og listen fortsetter!

I løpet av det siste året har evnen til å klare meg selv til å være både personlig og mellommenneskelig effektiv vært viktigere enn noen gang. Den fine balansen mellom arbeid, hjemmeundervisning og generelt å håndtere det livet har kastet på oss har strukket de fleste av oss tynne. Det er her min bakgrunn i denne bransjen har gjort hele forskjellen; Jeg har brukt den emosjonelle intelligensen til å navigere i en ny æra av jobb.

Jeg innser at ikke alle har tatt kurs om eller konsultert med klienter på premissene til EI. Selv om jeg setter pris på bakgrunnen jeg har i dette rommet, skal jeg være den første til å fortelle deg at jeg er like «menneskelig» som den neste personen. Jeg har grått, jeg har ropt, jeg har elsket og ledd, samtidig som jeg hele tiden har minnet meg selv på å være snill mot meg selv med sjongleringen som har vært nødvendig. Emosjonell intelligens handler ikke om å være perfekt, det handler om hva vi gjør når vi ikke er perfekte!

Erkjenne følelsene dine

Jeg har hatt samtaler med mine to små barn det siste året om hvorfor mamma gråt eller ropte. Jeg kan bare håpe at denne ærligheten og bevisstheten vil hjelpe dem i fremtiden til å forstå at det er OK å uttrykke følelser; de finnes for å hjelpe oss å forstå og behandle situasjonen.

Gjennom arbeidet jeg gjør er jeg altfor klar over hvilken innvirkning det å ikke anerkjenne følelsene våre har på både meg selv og de rundt meg. Gjennom coaching og min egen selvrefleksjon vet jeg at når jeg føler meg negativ om meg selv – inkompetent, ubetydelig eller ulikt (lav selvaktelse) – påvirkes min følelsesmessige motstandskraft og mangel på fleksibilitet. Jeg blir mer emosjonell og jeg henger meg på de tingene som får meg til å føle meg trygg. Angsten min sniker seg inn og innhenter det utadvendte, menneskekjære individet jeg er, noe som får meg til å bli tilbaketrukket og stille.

Fortsett forsiktig

Sikkerhet er så viktig for oss som mennesker, og den følelsen av «jeg er OK, du er OK» (høy selvaktelse og høy respekt for andre) hjelper oss å trives i den sosiale verdenen vi lever i og være best vi kan være . Så snart dette blir utfordret og vi føler oss «ikke OK», starter forsvaret vårt og vår prioritet blir å holde oss selv trygge. Enten dette er emosjonell sikkerhet eller fysisk sikkerhet, endrer folks observerbare atferd, og de føler seg kanskje ikke komfortable med å dele disse følelsene.

Denne sikkerheten har vært kjernen i hvordan jeg har følt meg det siste året – trygghet i mitt eget hjem føles bra, mens det har vært utfordrende å begi seg ut i den «virkelige verden». Fremmede som trår forbi meg i butikker, folk som ikke tar sosial avstand, og scener med folkemengder på nyhetene har ført til at angstnivået mitt har steget og at jeg har kommet hjem med panikk og nervøsitet.

Å samles for første gang til teammøter (utenfor) har føltes bra, men samtidig litt urolig ved at jeg blander meg med en annen gruppe mennesker. Jeg er i den heldige posisjonen at jeg har blitt fullvaksinert, noe som betyr at jeg har hatt glede av disse mulighetene. Jeg har flere møter planlagt i løpet av de kommende månedene for å komme i kontakt med teamet og kollegene mine på en mer personlig måte. Og nylig fikk jeg nyheter om at kontoret mitt åpner igjen, noe som har brakt tilbake den kjente følelsen av sommerfugler i magen og en liten uro. Hvordan vil det gå ut? Hvilke prosesser vil være på plass? Vil jeg føle meg trygg?

Fleksibilitet kommer langt

Firmaet mitt bruker nå en hybrid arbeidsstruktur der vi kan velge hvordan og hvor vi jobber. Lag kan bestemme hvordan og hvor vi møtes – ansikt til ansikt hvis alle er komfortable eller virtuelle fortsatt hvis noen mennesker ikke føler seg komfortable. Det vi har blitt enige om er om vi møtes fysisk eller virtuelt, det må tilstrebes at alle er inkludert. Denne fleksibiliteten og empatien for varierende følelser ved å samles bidrar langt i å roe de sommerfuglene og følelsen av uro som denne tidligere normale aktiviteten har fremkalt for meg.

Jeg håper jeg har skapt et miljø for de jeg jobber med hvor de føler seg trygge og at de føler at de kan være åpne og ærlige rundt dette neste steget i den skiftende verdenen vi lever i. Å gjenkjenne min emosjonelle intelligens og tilhørende følelser vil tillate meg å ikke bare overleve, men trives i denne nye arbeidstiden. Med disse tingene i tankene, bør vi alle minne oss selv på at det er OK å ikke ha det bra noen ganger. Vi bør gjøre det til et poeng å lytte til hvordan vi har det. Det har vært en berg-og-dal-bane på ett år, og det kommer til å gå bra!

Ledende i fremtidens arbeidsverden

Ettersom arbeidsverdenen fortsetter å endre seg, fortsetter rollen og egenskapene til ledere å bli debattert og gjennomgått.

Hva er de viktigste endringene og mulighetene med Covid-19, som har resultert i den største globale lederutfordringen på flere tiår?

Last ned forskningsrapporten vår nå og utforsk vår innsikt i fire kritiske lederskapstemaer:
 

  • Virkningen av ledelse på organisasjonens ytelse
  • Virkningen av ledelse på medarbeideropplevelsen
  • Lærdom fra ledelse i pandemien
  • Fremtiden for lederskap – kritiske utfordringer og svar
Last ned nå
Decoration